Om os - Roskilde skrædderi.dk
Her kan du læse lidt om hvem vi er hos RoskildeSkrædderi
52
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
Vores historie

Om os

Her giver vi dig et lille overblik om hvem vi er, hos Roskilde Skrædderi

Velkommen til Roskilde Skrædderi.

 

Vi er meget glade for at modtage alle slags skrædderopgaver til privat- og erhvervsbrug. Vi har 17 års erfaringer indenfor skrædder branchen. Vi tager imod alle former for klæder – alt fra nyt til brugt indenfor dame-, herre- og børnebeklædning samt tasker og boligtilbehør.

 

Har du lige været ude og shoppe nyt tøj, eller måske har du noget lækkert gemt væk i skabet, men mangler prikken over i’et, så kom ned til Roskilde Skrædderi med dit tøj, og dit gode humør, så klarer vi resten. Vores dygtige skrædder venter med sin magiske saks, nål og tråd til at give dig ”the finishing touch”.

 

Vi tilbyder eksempelvis reparationer på dit tøj, tilretning af habitter, tilpasning af brudekjoler og jakkesæt, isætning af lynlåse, oplægning af bukser, kjoler, ærmer osv. Vi tager også imod specielle materialer, f.eks. læder og pels.

 

Ombetræk og reparationer indenfor boligtilbehør, f.eks. stole, gardiner, hynder, madrasser er også en del af vores speciale. Med andre ord, ingen opgaver er for lille eller stor!
Det er vigtigt for os, at tage hensyn til vores kunders ønsker og krav, og at I er tilfredse med det endelige resultat. Ingen tidsbestilling kræves og prisen på rettelserne får du inden vi går i gang med arbejdet.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge Roskilde Skrædderi.
Vi glæder os til at se dig!

Roskilde-skrædderi har samarbejde med mange af Roskildes og andres byer tøjbutikker, f. eks…